S-kullen 8 veckor och nu i sina nya familjer

Igår var vi till veterinären för besiktning och alla blev u.a. Coola, rejäla och runda valpar är dem tyckte veterinären. Sista dagarna på våra promenader så har de börjat ta för sig rätt bra utan att strunta i mig. De har full koll på mig och kommer vid inkallning. Nu är det bara jobba vidare i nya familjerna.

Idag var det dagen leverans. Jag sitter och försöker smälta alla intryck från kullen och det är lite svårt att ta in allt just nu. En sak jag är helt säker på är att de alla valparna kommit till mycket bra familjer där massor av jakt på både fält, skog och fjäll kommer erbjudas. Valparna hamnar i Linköping i söder och Östersund i norr.

Nu tar vi det lugnt några dagar innan Lykka åker på kärlekssemester till Sao.

Önskar alla valpköpare stort stort lycka till!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *