SetterWalls Glada

Glada har nu haft flera jakter på ripa och även en del i skogen. Det hon visar mig är jag oerhört nöjd med. Hon har rejält tryck i söket och går all in som det mest självklara och i mycket bra kontakt med mig. De jaktprov hon startat har mestadels varit med svåra förhållanden med mycket tungt före och hård vind. Trots detta har hon gjort fina slag i både med och motvind, hon har uppvisat fina sekunderingar, visat strama stånd och rejäla resningar.

Hemma och i vardagen har hon fått sin mors lugn. Jag har aldrig haft det lugn jag har i min lilla flock som jag har idag. Hon är social som en setter ska vara och väldigt mycket “will to please”. Jag har fått tankar att inte ta någon mer kull då jag aldrig kommer få en lika bra kombination som jag har i henne (viss ironi).

Jag har träffat Giron och Geira ofta och hennes syskon tycks följa samma mönster. Gina har jag träffat ett par ggr sedan leverans och hon låter som snarlika. Mycket motor och jaktlust kombinerat med deras lugn i vardagen. Jag är oerhört nöjd med denna lilla tjej och hennes syskon.

Glada 1 UKL