Tre veckor

Nu har S-kullen blivit tre veckor + 1 dag och allt går som önskat. Glada tar sig an mammarollen på utmärkt sätt och valparna växer fort. Gissar att min köksvåg inte klarar valparna på lördag då de blivit tyngre och fyra veckor. Några av de tyngre hanarna börjar närma sig 2 kilos strecket.

Vi har börjat med smakportioner och alla äter med god aptit. Idag fick valparna flytta ut i hundhuset och min tanke var att bära in dem så de får sova inne inatt. Men jag tror det är smidigare om jag lägger mig i hundhuset några nätter framöver så jag ser att alla mår bra (varför tänker på jag på Pettson tältar?…) . Toaletten är invigd och helt otroligt så går de redan dit för att uträtta sina behov (visst är de duktiga Ulla?). Den här kullen har större toa än tidigare kullar då det då brast för flera valpar i kön dit…nu kan de kissa i kors om de vill, gott om space.

Lykka rycker in och putsar dem så ofta hon kan. Om ett par månader så går hon med en kull i magen och vi börjar om igen. Några valpköpare har varit här för att kika och det är näst intill stora korsförhöret innan dem släpps in i huset. Övriga får helt enkelt vänta till andra tider, så är det och jag hoppas det respekteras.

Några valpar är grymt lika varandra så jag har tappat kollen på bilderna vem som är vem på ett par foton så jag väljer att ej skriva hane/tik…

1 tanke kring ”Tre veckor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *