Nu är vi igång igen…

Nu är vi igång igen med både hemsidan, som legat nere en tid, och även med träningen inför vårvintersäsongen.


Efter att T-kullen flyttade tog jag mig en helg ner till Stora Stockholm och ställde Glada. Det komiska och kanske orsaken till att jag åkte dit var nog att jag ställde Boss på samma utställning, samma klass och samma domare fast året var 2005. Resultatet var ungefär detsamma på Glada, Very Good. Ger jag henne lite tid så gissar jag att hon rätar ut sig och kan bli en Exellent när hon vuxit i kostymen.


T-kullen växer för var dag och har nu blivit 4 månader. Den feedback jag får från valpköparna ger en gemensamhet i att de är oerhört framåt och mycket lyhörda och samarbetsvilliga. Ska bli oerhört skoj att se kullen i maj då vi åker på kennelträff på Långtora.


G-kullen har hunnit bli ett år och dessa små valpar har nu blivit rejäla unghundar. Vi har varit och tränat tillsammans på fält i december och för bara någon vecka sedan trotsade vi kylan och fick en fin helg på Mittådalens marker. Det jag hitintills sett av dessa är bara positivt och jag känner mig nöjd med parningen. Nu är det full fokus på träning, kalendern är fulltecknad ända till slutet av maj med olika aktiviteter för oss och det ska bli roligt att följa Glada och hennes syskon.

Lars med Giron och Leo, Jag med Lykka och Glada, Tobias med Geira och Sky.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *